Menu

A LA CARTE

SNACKS

Kikærte med hummus og dukkah 55

Squashblomst med salvie, citron og ricotta 75

Salet cannele med dild, fed creme fraiche og caviar 85

Blandede oliven marineret i citron og urter 55

FORRETTER

Vichys med confiteret kartoffel og ramsløgsbomster 125

Jomfruhummer med tomat, sechuan peber og escabeche 145

Røget hellefisk med stikkelsbær, agurk og wasabi 135

HOVEDRETTER

Cote de porc fra Troldgården, med ærter, citron, kapers og pebberod 255

Stegt makrel med peber teriyaki, radiser og bladbeder 245

Grillet sommerkål med kantareller, maks estragon og efterglød 235

Tilbehør til alle hovederetter:
Salat med mormorfløde, sprøde grøntsager og grøn olie

OST & DESSERT

Jordbær med hyldeblomst, kærnemælks sorbet & vanilje 120

Kirsebær med hvid chokolade, lakrids panna cotta og sød malt 120

Kry med filodej, sesam og blommer 110

Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk  såfremt det er oplyst på forhånd