Menu
A LA CARTE
SNACKS
Kikærte med hummus og dukkah 55
Squashblomst med salvie, citron og ricotta 75
Salet cannele med dild, fed creme fraiche og caviar 85
Blandede oliven marineret i citron og urter 55
FORRETTER
Vichys med confiteret kartoffel og ramsløgsbomster 125
Jomfruhummer med tomat, sechuan peber og escabeche 145
Røget hellefisk med stikkelsbær, agurk og wasabi 135
HOVEDRETTER
Cote de porc fra Troldgården, med ærter, citron, kapers og pebberod 255
Stegt makrel med peber teriyaki, radiser og bladbeder 245
Grillet sommerkål med kantareller, maks estragon og efterglød 235
Tilbehør til alle hovederetter:
Salat med mormorfløde, sprøde grøntsager og grøn olie
OST & DESSERT
Jordbær med hyldeblomst, kærnemælks sorbet & vanilje 120
Kirsebær med hvid chokolade, lakrids panna cotta og sød malt 120
Kry med filodej, sesam og blommer 110
Alle menuer kan laves pescetarisk og vegetarisk såfremt det er oplyst på forhånd