Aften

Snacks

Saltet churros med cremefraiche og rogn
Krustade med rygeostcreme og røget laksetatar
Tapiokachips med løvstikke og purløgsemulsion
alle 3 – 110


Østers med fermenteret tomat og purløgsolie
1 stk 55

Aftenmenu

Rimmet kammusling, saltristede mandler, tyttebær, fløde med purløgsolie

Brød og pisket smør

Stegte kalvebrisler, stegte kantareller, syltede bøgehatte, jordskokkepure,
sauce på svampe og æbler

Stegt andebryst, andecroquette, selleripuré, glaserede beder og andeglace 

eller

Oksemørbrad med kartoffelkompot, selleripuré, grønkål og pebersauce på Madagaskarpeber
 +125

Mazarinkage, hvid chokoladeganache, kirsebær, vaniljeis

Menu 495

1 glas champagne + 4 glas vinmenu 525

Vinmenu 4 glas 415

Grøn Aftenmenu

Confiteret porre, saltristede mandler, tyttebær, fløde med purløgsolie

Brød og pisket smør

Høbagte miso-glaserede beder med creme på vesterhavsost, stegte svampe, glaskål

Stegt Hokkaido, græskarpuré, ristede valnødder, julesalat og løgskum 

Portvinsmarineret brombær, lakridsis, bagt hvid chokolade, brombærcoulis

Menu 495

1 glas champagne + 4 glas vinmenu 525

Vinmenu 4 glas 415

A la carte

Rimmet kammusling, saltristede mandler, tyttebær, fløde med purløgsolie  
135

Confiteret porre, saltristede mandler, tyttebær, fløde med purløgsolie
125

Stegte kalvebrisler, stegte kantareller, syltede bøgehatte, jordskokkepure,
sauce på svampe og æbler
160

Høbagte miso-glaserede beder med creme på vesterhavsost, stegte svampe, glaskål
150

 

Stegt andebryst, ande-croquette, selleripuré, glaserede beder og andeglace 
245

Stegt Hokkaido, græskarpuré, ristede valnødder, julesalat og løgskum
225

Oksemørbrad med kartoffelkompot, selleripuré, grønkål og pebersauce på Madagaskarpeber
345

Mazarinkage, hvid chokoladeganache, kirsebær, vaniljeis
120

Portvinsmarineret brombær, lakridsis, bagt hvid chokolade, brombærcoulis
120

3 danske oste med sprødt og kompot 
120

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk  og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd