Aften
Snacks
Saltet churros med cremefraiche og rogn
Krustade med rygeostcreme og røget laksetatar
Tapiokachips med løvstikke og purløgsemulsion
alle 3 – 110
–
Østers med fermenteret tomat og purløgsolie
1 stk 55
Aftenmenu
Rimmet kammusling, saltristede mandler, tyttebær, fløde med purløgsolie
Brød og pisket smør
–
Stegte kalvebrisler, stegte kantareller, syltede bøgehatte, jordskokkepure,
sauce på svampe og æbler
–
Stegt andebryst, andecroquette, selleripuré, glaserede beder og andeglace
eller
Oksemørbrad med kartoffelkompot, selleripuré, grønkål og pebersauce på Madagaskarpeber
+125
–
Mazarinkage, hvid chokoladeganache, kirsebær, vaniljeis
Menu 495
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 525
Vinmenu 4 glas 415
Grøn Aftenmenu
Confiteret porre, saltristede mandler, tyttebær, fløde med purløgsolie
Brød og pisket smør
–
Høbagte miso-glaserede beder med creme på vesterhavsost, stegte svampe, glaskål
–
Stegt Hokkaido, græskarpuré, ristede valnødder, julesalat og løgskum
–
Portvinsmarineret brombær, lakridsis, bagt hvid chokolade, brombærcoulis
Menu 495
1 glas champagne + 4 glas vinmenu 525
Vinmenu 4 glas 415
A la carte
Rimmet kammusling, saltristede mandler, tyttebær, fløde med purløgsolie
135
Confiteret porre, saltristede mandler, tyttebær, fløde med purløgsolie
125
Stegte kalvebrisler, stegte kantareller, syltede bøgehatte, jordskokkepure,
sauce på svampe og æbler
160
Høbagte miso-glaserede beder med creme på vesterhavsost, stegte svampe, glaskål
150
Stegt andebryst, ande-croquette, selleripuré, glaserede beder og andeglace
245
Stegt Hokkaido, græskarpuré, ristede valnødder, julesalat og løgskum
225
Oksemørbrad med kartoffelkompot, selleripuré, grønkål og pebersauce på Madagaskarpeber
345
Mazarinkage, hvid chokoladeganache, kirsebær, vaniljeis
120
Portvinsmarineret brombær, lakridsis, bagt hvid chokolade, brombærcoulis
120
3 danske oste med sprødt og kompot
120
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk, såfremt det er oplyst på forhånd