Frokost
Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.
Frokostmenu
2 stk valgfri smørrebrød
Valgfri dessert eller 3 oste med sprødt og kompot
345
Smørrebrød
GAMMELDAGS MODNET SILD MED SALTET CREME FRAICHE // 115
Grillet og syltet skalotteløg, yuzu-pære
SENNEPSILD MED SENNEPSMAYO // 120
Syltede stikkelsbær, sennepskarse og vagtelæg
–
FRITTERET SPÆTTE MED REJESALAT// 150
Grillet citron, dild
RØGET LAKS MED RYGEOSTECREME // 145
Glaserede rødbeder, glaskål, rødbedestøv
–
TATAR MED ÆGGEBLOMMECREME // 145
Syltet perleløg, kartoffelchips, hasselnøddeolie
STEGTE KALVEBRISLER // 135
Jordskokkepuré, syltede bøgehatte, sprød grønkål
HØNSESALAT MED PURLØG OG DILD // 135
Sprød ventreche, syltede blegselleri
CONFITERET SVINEBRYST MED MISOMAYO // 150
Agurkerelish, tyttebær, brøndkarse
–
KARTOFFELMAD MED VESTERHAVSOSTCREME // 125
Kartoffelchips, syltede stikkelsbær, brændt porrestøv
STEGTE KANTARELLER MED CITRONTIMIAN // 135
Skalotteløg, fermenteret hvidløgscreme, ristede hasselnødder, syltede bøgehatte
STEGT HOKKAIDO // 120
Marineret græskarbånd, Hokkaidopuré, sennepskarse
–
Dessert & Ost
Mazarinkage, hvid chokoladeganache, kirsebær, vaniljeis // 120
Portvinsmarineret brombær, lakridsis, bagt hvid chokolade, brombærcoulis // 120
3 danske oste med kompot og sprødt // 120