Frokost

Til frokost serverer vi moderne smørrebrød som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og er i høj grad inspireret af naturen omkring os.

Frokostmenu

2 stk valgfri smørrebrød

Valgfri dessert eller 3 oste med sprødt og kompot

345

Smørrebrød

GAMMELDAGS MODNET SILD MED SALTET CREME FRAICHE // 115
Grillet og syltet skalotteløg, yuzu-pære

SENNEPSILD MED SENNEPSMAYO // 120
Syltede stikkelsbær, sennepskarse og vagtelæg

FRITTERET SPÆTTE MED REJESALAT// 150
Grillet citron, dild

RØGET LAKS MED RYGEOSTECREME // 145
Glaserede rødbeder, glaskål, rødbedestøv

TATAR MED ÆGGEBLOMMECREME // 145
Syltet perleløg, kartoffelchips, hasselnøddeolie

STEGTE KALVEBRISLER // 135
Jordskokkepuré, syltede bøgehatte, sprød grønkål

HØNSESALAT MED PURLØG OG DILD // 135
Sprød ventreche, syltede blegselleri  

CONFITERET SVINEBRYST MED MISOMAYO // 150
Agurkerelish, tyttebær, brøndkarse

KARTOFFELMAD MED VESTERHAVSOSTCREME // 125
Kartoffelchips, syltede stikkelsbær, brændt porrestøv

STEGTE KANTARELLER MED CITRONTIMIAN // 135
Skalotteløg, fermenteret hvidløgscreme, ristede hasselnødder, syltede bøgehatte

STEGT HOKKAIDO // 120
Marineret græskarbånd, Hokkaidopuré, sennepskarse

Dessert & Ost

Mazarinkage, hvid chokoladeganache, kirsebær, vaniljeis // 120

Portvinsmarineret brombær, lakridsis, bagt hvid chokolade, brombærcoulis // 120

3 danske oste med kompot og sprødt // 120