MENU

Væksthuset menu

Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis
+250

 

Menuen 

Sprød vaffel, friskost og løvstikke
Rischips med taskekrabbe

Bagte gule beder, græskarkerner, sennepskorn, stikkelsbær, gedeost og mynte
Hertil surdejsbrød og smør

Confiterede æggeblommer, spinatpuré, jordbær, kål og Vesterhavsost

Blæksprutte, agurk, ramsløgskapers, perleløg, ørredrogn og beurre blanc

Bagt torsk, svampeskum, kejserhatte, kantareller og brunet smør vinaigrette

Æble sorbet, ymer skum, tørret æble, rålakrids

Blommer, yuzu, vaniljeis, karamel og hasselnødder

 

Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med hybenkompot
+125

 

Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625

Væksthuset GRØN menu

Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis
+250

 

Menuen 

Sprød vaffel, friskost og løvstikke
Rischips med syltet grønt

Bagte gule beder, græskarkerner, sennepskorn, stikkelsbær, gedeost og mynte
Hertil surdejsbrød og smør

Confiterede æggeblommer, spinatpuré, jordbær, kål og Vesterhavsost

Salatløg, agurk, ramsløgskapers, perleløg og beurre blanc

Grillet spidskål, svampeskum, kejserhatte, kantareller og brunet smør vinaigrette

Æble sorbet, ymer skum, tørret æble, rålakrids

Blommer, yuzu, vaniljeis, karamel og hasselnødder

Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med hybenkompot
+125

Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625

À LA CARTE

Snacks 75
Sprød vaffel, friskost og løvstikke
Rischips med taskekrabbe

Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis 250

Bagte gule beder, græskarkerner, sennepskorn, stikkelsbær, gedeost og mynte 125

Surdejsbrød og smør 45

Confiterede æggeblommer, spinatpuré, jordbær, kål og Vesterhavsost 150

Blæksprutte, agurk, ramsløgskapers, perleløg, ørredrogn og beurre blanc 225

Bagt torsk, svampeskum, kejserhatte, kantareller og brunet smør vinaigrette 250

Blommer, yuzu, vaniljeis, karamel og hasselnødder 125 

3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot 125

Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Aften

Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef. 

Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.