Væksthuset menu
Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis
+250
Menuen
Sprød vaffel, friskost og løvstikke
Rischips med taskekrabbe
–
Bagte gule beder, græskarkerner, sennepskorn, stikkelsbær, gedeost og mynte
Hertil surdejsbrød og smør
–
Confiterede æggeblommer, spinatpuré, jordbær, kål og Vesterhavsost
–
Blæksprutte, agurk, ramsløgskapers, perleløg, ørredrogn og beurre blanc
–
Bagt torsk, svampeskum, kejserhatte, kantareller og brunet smør vinaigrette
–
Æble sorbet, ymer skum, tørret æble, rålakrids
–
Blommer, yuzu, vaniljeis, karamel og hasselnødder
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med hybenkompot
+125
Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625
Væksthuset GRØN menu
Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis
+250
Menuen
Sprød vaffel, friskost og løvstikke
Rischips med syltet grønt
–
Bagte gule beder, græskarkerner, sennepskorn, stikkelsbær, gedeost og mynte
Hertil surdejsbrød og smør
–
Confiterede æggeblommer, spinatpuré, jordbær, kål og Vesterhavsost
–
Salatløg, agurk, ramsløgskapers, perleløg og beurre blanc
–
Grillet spidskål, svampeskum, kejserhatte, kantareller og brunet smør vinaigrette
–
Æble sorbet, ymer skum, tørret æble, rålakrids
–
Blommer, yuzu, vaniljeis, karamel og hasselnødder
Tilkøb 3 forskellige oste fra ARLA UNIKA
Serveres med hybenkompot
+125
Menu / 725
Vinmenu 5 glas / 525
Vinmenu med champagne 6 glas / 625
À LA CARTE
Snacks 75
Sprød vaffel, friskost og løvstikke
Rischips med taskekrabbe
Black Label caviar, creme fraiche med urter og citron
Serveres med blinis 250
Bagte gule beder, græskarkerner, sennepskorn, stikkelsbær, gedeost og mynte 125
Surdejsbrød og smør 45
Confiterede æggeblommer, spinatpuré, jordbær, kål og Vesterhavsost 150
Blæksprutte, agurk, ramsløgskapers, perleløg, ørredrogn og beurre blanc 225
Bagt torsk, svampeskum, kejserhatte, kantareller og brunet smør vinaigrette 250
–
Blommer, yuzu, vaniljeis, karamel og hasselnødder 125
3 forskellige oste fra ARLA UNIKA Serveres med hybenkompot 125
Alle menuer kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd
Aften
Væksthuset Menu er det ideelle valg, hvis man vil igennem et univers af indtryk og smage kreeret af vores dygtige køkkenchef.
Her er der lagt energi i detaljeværket og for at give den absolut bedste oplevelse. Vi benytter kun sæsonens bedste råvarer og lægger meget fokus i at kreere retter, der er relevante og innovative.